Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zamierzam zmienić w swojej buni komplet tulej na poliuretany. Sporo się naczytałem o zaletach i ich wytrzymałości. Interesują mnie bardzo opinie użytkowników czyli wasze czy warto w to inwestować i gdzie najlepiej kupić. znalazłem 3 firmy: olkusz, strongflex i modernparts ta ostatnia niby sprzedaje produkty strongflexu tylko taniej. O olkuszu się naczytałem różnych opinie jedni chwalą innie wręcz przeciwnie że gorsze niż te sprzedawane przez inne itp.

Opublikowano

Witam,

Jeśli jest Pan zainteresowany zakupem tulei zapraszamy do kontaktu i rejestracji w naszym sklepie internetowym a otrzyma Pan 5% rabatu. Myślę że produkty oferowane przez nas są bardzo dobrej jakości, jeszcze nie mieliśmy żadnych zwrotów ani reklamacji.

Zapraszamy do kontaktu

http://www.modernparts.pl/

Opublikowano

Ktoś może z was kupował w modernparts.pl??

Jestem zainteresowany zakupem u was ale chciałbym usłyszeć jakieś opinie forumowiczów:)

Opublikowano
Na poliuretanach jeździ się tragicznie na tor idealne ale do codziennej jazdy odpadają i nie słuchaj że mają taką samą właściwość jak tuleje gumowe bo to nie prawda miałem zamontowane i wywaliłem lepiej zainwestuj w porządne zawieszenie bilstein b6 albo b8.Nawet super sportowe samochody mają tuleje metalowo gumowe
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
No ja jednak skusiłem się na polibusze 80Sha. I jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Auto jest może troche twardsze ale nadal komfortowe, a zdecydowanie lepiej się je czuje i prowadzi. Ogólnie bardzo mi się podoba.. Co do metalowo gumowych bardzo szybko mi padały...