Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Chciałem się dowiedzieć po co jest i do czego służy taki jakby wizjer (pokrętło) od góry w lampach przednich (link poniżej)? Z góry wielkie dzięki.

http://ifotos.pl/zobacz/lampajpg_enwpehh.jpg/

Drugie pytanie, zaczęły mi mrugać ringi w prawej lampie (wyświetla się błąd), proszę o jakieś sugestie.

Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Otwierajac ten dekielek ukaze sie "przelacznik" na swiatla w ruchu lewostronnym(ten po wewnetrznej stronie samochodu). Przelaczasz w obu lampach i nikogo nie oslepiasz na wyspach :)

Co do drugiego pytania. Masz wsadzone jakies LED? Jesli tak to je wywal i wsadz normalne. Druga opcja to nalot na wtyczce, pekniety kabel, przepalajaca sie zarowka.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Ciekawe z tym "przełącznikiem".

Tak posiadam ledy i do tej pory działały bez zarzut. Jeszcze dwie godziny temu migały a teraz przestały całkiem świecić, teraz trzeba ustalić co jest przyczyną, przyznam się nie mam pojęcia jak się za to zabrać, jest jakiś manual jak dostać się do tych ringów?

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tutaj zdjecie z lampy z zarowka D1S. Podnosisz hebel do gory i jest zmienione.

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Mobile%20Uploads/IMG_20140511_194442_zpstghxbwd_edit_1399830767170_zpsvnhzh5l5.jpg

Wymiana zarowki jest bardzo prosta. Powinienes dosyc latwo tam dojsc. Nie musisz nic zdejmowac itd. Jak w kazdym samochodzie :)

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!