Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przyszedł czas na zmianę Bmki, starą e46 ma zastąpić e60.

Parametry jakie mnie interesują: sedan 3.0d manual m pakiet

Muszę przyznać, że całkiem ciężko znaleźć coś godnego uwagi.

Ostatnio w oko wpadła mi ta: http://otomoto.pl/bmw-530-m-pakiet-max-opcja-komforty-C32994148.html

nr. vin:WBANC71000B142631

co prawda celowałem w rocznik 2005-2006

ale ta jest wyjątkowo ładna +nie ma dpf

Co sądzicie? Zależy mi, żeby z autem było jak najmniej do grzebania

Pozdrawiam !

Opublikowano
Dzieki za podeslanie linka. Faktycznie nie wszystko pasuje, chociaz wyposazenie bogate, serwisowane w DE niby do 120k km wiec przebieg jeszcze w miare realny (ciekawe ile miala na aukcji rok temu ]:->). Co do e39 to nie bardzo widze zwiazek, nie szukam e60 za 30k ;) przeznaczone mam max 60k i celowalem w rocznik 2005-2006, ta sztuka po prostu sie trafila bo ciezko wyhaczyc ładną 530 w manualu z m-pakietem. Juz nawet zastanawialem sie nad zmianą skrzyni, bo w autmatach wybór jest większy.
Opublikowano
Szukasz auta do 60 tys a wklejasz najtańsze znalezisko ?za39 :duh:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Wkleiłem ponieważ ciężko mi znaleźć e60 w m pakiecie z komfortowymi fotelami, 3.0 w manulau i nie dlatego ze jest najtańsza tylko dlatego, ze mi sie spodobała. Rocznik 2003 więc niższa cena chyba jest uzasadniona...fakt ze moze troszeczkę desperacja, ale jak nie ma takiej jak chce to próbuje w tym co jest dostępne. Pozdrawiam
Opublikowano

Jak przeglądałem jakiś czas temu w ori mPaku 3.0d w manualu to albo same taniości albo podchodzące pod 70-80 tysi.

Może warto w de się rozglądnąć.

Opublikowano

Znam ludzi którzy ciągną tylko e60 i po naprawie zawsze wysadzają M pakiet bo to przyspiesza im sprzedaż auta.

Poszukaj na Mobile czegoś moze znajdziesz ,ale od Niemca .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.