Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moja navi ( czytnik mk3, ekran 4:3, tuner tv ) Mam taki problem ze chcialem wgrać sobie softa. Nagrałem płytkę jak trzeba na płytce SONY. Soft się wgrał, pisało zeby wyjąc płytke i nacisnąc ok. Nastąpił reset navi i wyskoczyłbiały ekran, czekałem ponad 4 godz i nic. Obecnie sie zapala biały ekran a dioda od czytnika swieci cxzasami miga. Co mam zrobić ? pomocy

Próbowałem softem v17 i nic. Odłączałem aku i nic

Opublikowano
wgrywałem nie raz softa do takiej navi, chodzi mi o mk3 więc teraz tak samo zrobiłem i się coś teraz zepsuło. Własnie kogoś obeznanego, juz obdzwoniłem okolice i wołają sobie min 200 zł i teks moze się uda moze nie. To co to za sens paci 200 zł za to czy się uda czy nie;)
Opublikowano

Ale czym zaskoczony jesteś :duh: :duh: :duh: Przecież jakby nie patrzeć to nieautoryzowane kodowanie i niby co ktoś ma zagwarantować ??

Ostatnio jest taki wysyp uwalonych MK3,ze zaczynam podejrzewać zmowę tych co rozpowszechniają softy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
jak bym miał gwarancje ze bd działać to nawet 300 zł dam ale musi działać, a tak to pojade znowu 190 km do gośca od którego za 400 zł wyrwe kpl navi znowu ;) możliwe ze mają zmowe hehehheeh ;) no to trzeba nowy kupić ;/
Opublikowano

Umów się tak że zapłacisz pod warunkiem ze zrobi jak nie zrobi to niestety nie zapłacisz.

Zawsze tłumacze klientom że jeśli się uda to tyle a jak nie to nic nie zapłaci.

Opublikowano

tu masz racje tak zrobię ze ma najpierw zrobić a później płace. a jak nie bd chcieli to jeszcze do Wrocławia pojadę ew tam na pewno są konkretni ludzie.

A wie ktoś ile sobie tak mniej więcej biorą za taką usługę ? chciał bym mniej więcej wiedzieć zeby się nie okazało ze ktoś zdziera kase ze mnie a mozna było to taniej zrobić ;)

Opublikowano
tu masz racje tak zrobię ze ma najpierw zrobić a później płace. a jak nie bd chcieli to jeszcze do Wrocławia pojadę ew tam na pewno są konkretni ludzie.

A wie ktoś ile sobie tak mniej więcej biorą za taką usługę ? chciał bym mniej więcej wiedzieć zeby się nie okazało ze ktoś zdziera kase ze mnie a mozna było to taniej zrobić ;)

Myślę, że normalną ceną byłoby koło 100-150zł jeśli chodzi o podniesienie softowe, jeśli coś padło w elektronice to tak do 350zł

http://www.bimmerdiag.pl/ - WROCŁAW, LEGNICA, LUBIN dolnośląskie http://www.facebook.com/bimmerdiag/
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam witam. powracam z tematem navi. Nabyłem interfejs na com1 i kabelek do podłączenia navi przez zmieniarkę ( sam zrobiłem :D hehe ) , programem Navcoder skanuję urządzenia i mi tylko znajduję TV, Ekran i Tuner, a navi dalej nie ma, power się swieci, czasami miga.

I moje pytanie brzmi czy da się czymś innym ruszyć te ustrojstwo czy raczej szykować się na wymianę ?

Na jakimś innym forum wyczytałem ze niby NCS-em coś można zrobić, ale jak i gdzie ?

Opublikowano
Co ma nie pasować. Trzeba to postawić. Napisałem już wcześniej że trzeba podjechać do kogoś zajmującego się tym i zrobić.
Opublikowano
Co ma nie pasować. Trzeba to postawić. Napisałem już wcześniej że trzeba podjechać do kogoś zajmującego się tym i zrobić.

zgadzam się z Tobą w stu procentach ale w mojej sytuacji najbliższą konkretną osobę mam w Wrocku a ja jestem z Legnicy. A jak narazie to się nie wybieram do Wrocka. dopiero będe koło 3 czerwca. Po prostu brak czasu na takie wyjazdy niestety ;/