Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam super fajne felgi 18 cali na rantach ktore sa na e39, chce przelozyc do e60 slyszalem ze jest roznica otworu centrujacego czyli w e39 jest wiekszy, mozna kupic jakas przejsciowke czy jak to najlepiej rozwiazac Pozdro
Opublikowano
Kup pierścienie centrujące 74,1/72,6 i bedzie pasowac ;) Nie kupuj tylko tych najtańszych bo ja tak zrobiłem i musiałem wyrzucić :/ Nie trzymają wymiaru te chińskie podróbki ;/ Kupiłem inne... i gra gitara ;)

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano

Takie ;) Tylko nie pisze w opisie tej strony.... To przestrzegam przed kupowaniem pierscieni metalowych. Tylko i wyłącznie plastikowe bo z metalowymi po jednym sezonie będzie ciezko felgę z piasty ściągnąć :P Z jednej strony idzie rdza z piasty a z drugiej aluminium się utlenia. No i nie zapomnij posmarować piastę smarem miedzianym.

kolego tyrexxus.. Albo masz felgi od czegoś innego.. albo nie masz pierscieni i jeździsz... bo jeździsz ;)

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano

Moja wina :mad2:

Teraz zajarzyłem,przecież sprzedałem e39 razem z zimówkami,a do e60 kupiłem :jawdrop:

Upss,sorry za zamieszanie :modlitwa: