Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich szukam jakichś informacji na temat chip tuningu znalazłem jeden temat ale jest już zamknięty ( viewtopic.php?f=68&t=54129 ) troszkę się z niego dowiedziałem ale chciał bym jeszcze zapytać czy ktoś ma jakieś namiary na takiego dobrego chipa znalazłem np na allegro ogłoszenie ( http://allegro.pl/chiptuning-bmw-e30-e3 ... 15901.html ) ale nie wiem czy warto kupować takie coś na allegro by nie wydać pieniędzy w błoto. proszę o jakieś porady w tym temacie albo namiary do kogoś zaufanego kto miał by takiego chipa na zbyciu

z góry dzięki :)

Opublikowano
Chip, magnetyzer i płyta kompaktowa na lusterko :D To nie działa. Odpuść sobie. Co innego w dieslu...

http://s10.postimg.org/3yu3kileh/Edytowane_zdj_cia.jpg

Lamere - 525tdsA

Opublikowano
chyba muszę się sam przekonać naj wyżej będę stratny parę zł czytałem o tym na kilku forach jedni piszą że mają chipa i jest duża różnica itd zachwalają ogólnie drudzy z kolei piszą właśnie że to g... warte tylko nikt konkretnie nie napisał czemu miało by się to nie sprawdzać itd a pozytywnie opisali sporo. dziś zamówiłem we wtorek powinienem mieć więc jak przetestuje to napiszę sam co o tym myślę pozdrawiam wszystkich
Opublikowano
chip dziś został zmieniony jak na razie jest dobrze zmieniła się odcinka wkręca się na wyższe obroty i silnik zrobił się bardziej elastyczny zrobiłem dziś tylko koło 100 paru km ( dodam że w większości na lpg ) więc co do spalania itd jeszcze nie mam odniesienia ale na razie jestem zadowolony co do prędkości tak do 160 jest dobrze jak na ten sinik więcej nie miałem gdzie sprawdzić ale na moje oko dwójkę z przodu śmiało złapie na trasie