Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pewien dylemat.

Otóż użytkuję autko, wiadomo do wszystkiego. Do wyjazdu gdzieś tam, po zakupy do sklepu itd itp, ale różnie to bywa... wiece o co mi chodzi :) Np obicie od drzwi innego samochodu, czy jakies malutkie obtarcie, wgniecenie, rysa na drzwiach, odpryski po kamieniach głównie na masce...

Ponieważ auto mam poza tym idealne i bezwypadkowe oraz nigdy nie malowane - czy warto to wszystko zrobić? Czy mogę mieć w przyszlości jakieś problemy z potencjalną sprzedażą z tego powodu?

Nie chce miec jakiejś fuszerki ze szpachlą itd.

Wszyscy mi mówią, żebym tego nie robił nie malował jak mam wszystko oryginał.. a wiadomo, denerwują mnie bardzo te ubytki bo chciałbym mieć wizualnie idealne autko...

Co robić? Czy wy robicie takie drobne naprawy w młodych autkach?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
jak jakoś nie kłuje cie serducho jak na to patrzysz to olej temat. Nie warto. Warto natomiast dbać o auto, patrzeć co się na nie nakłada itd. Ja np. od dawna stosuję mycie parowe plus kosmetyki premo i żadnym chińskim świństwem nie pokalałbym mojej BMKi.