Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chyba nie bede kombinował nawet z używkami tylko wyśle mój do naprawy do zielonej góry,pisemna gwarancja 2 lata wiec warto taką opcje wykorzystać.
Opublikowano
Panowie!!! kopiłem sterownik na allegro i dalej swiecal sie kontrolki od abs i asc jedynie co prędkościomierz i ekomizer zaczął działać
Opublikowano
Błędów nie trzeba kasować. Jak jest wszystko ok to kontrolki gasną. Jedź na kompa/kup kabel i patrz jaki czujnik jaki błąd zapodaje, zamieniaj czujniki miejscami i sprawdź czy błąd idzie za czujnikiem czy zostaje.
Opublikowano
była robiona podmianka na sprawnym sterowniku i wszystko grało wiec wina nie leży po stronie czujników ani instalacji... :mad2: najprawdopodobniej kupiłem jakieś gówn... :duh: wieczorem jadę na kompa i się okaże :|
Opublikowano
byłem na kompie i usłyszałem ze trzeba sterownik zakodować i będzie działało... tylko problem w tym ze nikt mi nie chce/nie umie tego zrobić :duh: Koledzy macie jakiegoś konkretnego człowieka który by to ogarną bo już nie mam siły jeździć po tych "fachowcach' pożal się Boże których znam :mad2: mieszkam w okolicach Białej Podlaskiej