Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc, mam problem z oświatleniem bagażnika (boczne małe lampki w słupkach), oświatleniem schowka i lampek do czytania.

Po otwarciu bagażnika światło zapala sie na 2-3 sekund i gaśnie, razem z odgłosem zamykających sie bolców od rolety. Tak samo zachowuje sie mała lampka na wewnętrznej stronie klapy bagaznika. Światło w schowku zapala sie kiedy otworzę drzwi, a lampki pod drzwiami palą sie nawet kiedy drzwi są zamkniete. Czy to jest normalne?

Wiązki w na zgięciu bagażnika polutowałem na nowo - wszystkie kable. Ktoś już to robił przede mną. Z prawej strony sa 3 kable brązowe, a z lewej 3 biało/brazowe.

Jest możliwość aby ktoś pomylił kable i taki jest tego efekt.

Prosze o pomoc.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Masz dziwny problem. Jak by cos z kablami bylo to albo bys mial swiatlo albo nie wiec stawiam na wlaczniki ktore znajduja sie w zamkach albo modul sterujacy lub jego wtyczke. Nie wiem czy komputer cos pokaze ale mozesz sie podlaczyc i sprawdzic.

Sprawdz jeszcze srodkowe swiatlo w podsufitce czy tam wszystko dobrze siedzi.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!