Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
na bmw sport opisane jest auto kupione z niemiec i teraz wyszło ,że spawane z dwóch... więc nie zapędzajmy się niemcy już też uja lecą

Napewno na tureckim lub polskim placu tam sa wożone nowe bmw bo tu mało kogo stać na dobra używke.

Wymieniają cwiary i spowrotem do Niemiec a potem kupuje polak bo tanio i myśli ze dorwał okazje na zachodzie :mrgreen:

Za dobre bmw trzeba zapłacić :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Powaznie zainteresowany by zadzwonil i porozmawial a nie tylko smsy pisze ze panie ja wezme tylko musze czekac na (kredyt , kase od tatusia)

akurat takich dawnowatych klajentów trzeba olewać bo jak nie ma na telefon to co dopiero na samochód.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Powaznie zainteresowany by zadzwonil i porozmawial a nie tylko smsy pisze ze panie ja wezme tylko musze czekac na (kredyt , kase od tatusia)

akurat takich dawnowatych klajentów trzeba olewać bo jak nie ma na telefon to co dopiero na samochód.

Święte słowa :cool2: jak nie odpisuje na żadne SMSY ,klient ktory chce naprawdę kupic auto nie pisze SMS

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, był może ktoś oglądać tą BMW? Chodzi mi o to czy nie jest za bardzo wyeksploatowana przez moda na 90+? Nie ukrywam, że BMW jest wyjątkowa. :D