Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam auto z 2006 r BMW E90 330 silnik N 52 , manual . Obecnie 258 km , poszukuje dobrego miejsca w okolicach warszawy aby podnieść moc , na obecną chwile założyłem Filtr KN , ale to tylko gadżet chciałbym poważnie zająć się tematem.

posts?partnerid=gplp0&hl=pl

posts?partnerid=gplp0&hl=pl

Opublikowano
A mierzyłeś ze masz jeszcze te 258 KM? Chipem kilkanaście KM wyciągniesz. W okolicach Wawy mogę polecić rogala r-performance. Byc moze zaproponuje Ci tez inne zmiany sprzętowe.

SPRZEDAM swoje E87 123d - szczegóły na PW

Jak dbać o BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=262051 . Awaryjność silników: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=221978

Opublikowano

Daj spokoj jezeli na prawde chcesz podnosic moc silnika na "powaznie" to nie jest to ten silnik.

Bez grobuj ingerencji mechanicznej, 35 koni to max co dostaniesz i to naciagajac...

335i lub wiekszy diesel 330/335 D

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Dlatego zastanawiam się nad dołożeniem turbo , ew wycięciem kat zależy jakie koszty .

Ale rozważam także zmianę na 335 , szkoda mi tylko mojego auta mam 125 tyś , całe autko w oryginale ,

Opublikowano
Moje autko to wersja na USA i dodatkowo mam ogranicznik to 130 MPH , i między innymi stąd pomysł na podniesienie mocy , wiem że przy okazji zdejmą mi ogranicznik .
Opublikowano
Jeżeli chodzi o moc to jeszcze nie byłem na hamowni, ale jak wjadę to się okaże...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
To niech w oryginale zostanie i cieszy kogos innego, taniej wyjdzie kupic 335i niż dokładać turbo.

Ewidentnie jezeli masz wszystko orginal z malym przebiegiem to sprzedaj go w dobrej cenie i kup 330d lub 335D lub I.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie