Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam nie lada problemy z moją BMW. Po pierwsze, często podczas jazdy włączają się kontrolki "EML", check, kontrola trakcji i hamulec. Ta oto choinka powoduje, że auto zdecydowanie traci moc, za co odpowiedzialny jest, jak sądzę, EML. Auto potrafi też zgasnąć podczas jazdy. Wszystko "resetuje się" i wraca do normy, gdy zatrzymam się, zgaszę auto, a potem ruszając dam ostro po garach. Jednak czasami, gdy już zejdę z obrotów to choinka świeci na nowo. Po drugie, zdarza się, że podczas pracy, na zarówno rozgrzanym, jak i zimnym silniku, auto zaczyna wchodzić na wyższe obroty, ciężko to opisać, więc nagrałem. Link do filmiku -> https://www.youtube.com/watch?v=0EjTkW_5fJs&feature=youtu.be Auto było na luzie, na zaciągniętym ręcznym. Na coś takiego również pomaga danie po garach, ale to przecież nie rozwiązuje problemu. Auto było dwa razy podpinane pod komputer. Za każdym razem usunięto ogromną ilość błędów. Macie jakieś pomysły?
Opublikowano

Podaj jakie błędy się pokazują.

Skąd jesteś?

Naprawy po sąsiedzku BMW E46 - Lubin dolnyśląsk

wymiany elementów zawieszenia, układu hamulcowego, elektryka, doposazenia, diagnostyka

Opublikowano

Szczerze mówiąc, nie wiem jakie to błędy :oops:

Prawdopodobnie najpóźniej we wtorek zostanie znowu podpięty pod komputer, więc będę coś wiedział

Okolice Skierniewic, Rawy Mazowieckiej, Łodzi.