Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w temacie.

Przymierzam się do przejścia z oryginalnego nagłośnienia na również oryginalne bmw, lecz wersję harman kardona. Chcę to zrobić od początku do końca, tj. zmienić wiązkę, podłączyć głośniki i wzmacniacz.

Posiadam wersję z mała navi.

Powiedzcie mi, proszę, ile pracy mnie czeka przy tym, co będę musiał wyjąć, którędy idą te kable i czy sam sobie z tym poradzę?

Pozdrawiam.

Opublikowano
Ale po co Ci HK? Zmien na lepszy sprzęt głosniki wzmak i sub ..Ogólnie nie miałem do czynienia z HK Ale słyszałem że szału nie ma ...
Opublikowano

Ale mnie interesują tylko oryginalne rozwiązania, a HK już mam ;)

Jestem jednym z tych, których znacznie bardziej cieszy oryginalny HK dedykowany mojemu E46, niż 1000W na pół bagażnika.

Chcę tylko wiedzieć, przez co będę musiał przejść, chcąc dokonać tej zmiany, bo zestaw już mam i w weekend chcę to zrobić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Hej i jak ze zmiana? Sam sie przymierzam do poprawy naglosnienia bo mam wersje buissnes w e46
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam już harmana, za 2 tygodnie będzie zmieniony i dam znać.

Na pewno cała wiązka do wymiany, to będzie największy problem. Głośniki wiadomo, pasują wszystkie w oryginalne miejsca + trzeba wyciąć 2 dziury w drzwiach z przodu.