Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam jestem posiadaczem BMW e60 520d z 2006 r. Dzisiaj zaskoczyło mnie to auto gdy chciałem jechać do pracy, wkładam kluczyk, wciskam sprzęgło, wciskam START a tu cisza, po chwili wyskoczył wykrzyknik na małym komputerze i błąd "ignition switched on", próbowałem z 20 minut i nic, aż odpuściłem i pojechałem autem rodziców do pracy. Po powrocie z pracy kolejne próby odpalenia auta, na początku nic, ale po 10 minutach prób auto odpaliło. Co mogło być przyczyną tego, i czy moze się to powtórzyć?

viewtopic.php?f=73&t=117891

Edytowane przez qwerty9020
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam, piszę gdyż teraz mój problem jest jeszcze większy :P Teraz mam problem z odpaleniem auta za każdym razem, gdy auto postoi przez całą noc odpala po ok 10-15 minutach prób a gdy odpalam auto zaraz po jeździe to ok 2-3 minuty :P I teraz zaczynam się coraz bardziej niepokoić. Byłem w tamtym tygodniu na komputerze i nie było żadnych błędów. Prosiłbym o jakąś podpowiedz na ten temat :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.