Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Film instruktarzowy pokazujacy podlaczenie odtwarzacza zewnetrznego. Ktos ma jakies doswiadczenia?? Chodzi o system navigacji proffesional w 530d 2004r. Mogl by ktos wytlumaczyc skad wziasc kabel ten z pinami ktore sie wpina w kostke od nawigacji? I czy trzeba cos ekstra odblokowywac?? Podlaczac kompem?? Chcial bym u siebie podlaczyc zwykly kabel jack zeby mozna bylo podlaczyc iphon/ipod albo zwykla mp3. Dzieki i niech moc bedzie z wami!!!

Opublikowano
Kabel trzeba kupić albo zrobić, funkcję AUX należy dokodować. Poszukaj bo już o tym było. Ale warto to zrobić bynajmniej ja jestem zadowolony :D
Opublikowano

Wiem ze bylo ale o jakis urzadzeniach denision itp, a ja chce zwykly kabelek pod nawi pro, ma ktos nr czesci wogole mozna to w bmw kupic?? Na ebayu dostepne sa kable z jeden strony z kostka a z drugiej wyjsciem jack , ale jesli wepniemy ta kostke , to co z ta wtyczka ktora powinna tam byc podlaczona??? dlatego gosciu na filmie wpina tylko te 3 piny w kostke ktora tam jest, czy moze jest tam osobne wolne wejscie na ta kostke?

Chodzi mi o kabel tego typu http://www.ebay.de/itm/290992099080?nav=SEARCH