Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Miałem nie miłą przygodę, zostawiłem auto na parkingu i ktoś zostawił mi miłą niespodziankę jaką jest rozwalony przedni zderzak.. Czy ktoś zna szrot w okolicach Poznania gdzie mógłbym dostać przedni zderzak do BMW z 95? Wiecie może czy do tego samochodu łatwo dostać zderzak z m-pakiety ( i w jakiej cenie chodzą? ) ?

Opublikowano
Kurczę, kiedyś szukałem informacji na ten temat i wydawało mi się że jest. Poza tym już kilku mechaników mówiło że zderzak z mpakietu do tego samochodu jest... (czyżby się mylili o_O). A twoim zdaniem jest coś z m=pakietu do tego auta?
Opublikowano

Dzięki. To z tego wynika, że do M paket wchodzą:

1.zderzaki i progi malowane w kolor nadwozia

2.zawieszenie M technik

3.czarna podsufitka

4.kierownica M technik

5.biale przednie,boczne,tylnie kierunki

6.fotele sportowe-nie mylic z lamanymi kontursitze.

7.felgi

Ale wracając do pytania jest jakieś miejsce w poznaniu badz okolicach gdzie mozna zaopatrzyc sie w zderzak?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Drobna rada, nie kupuj z allegro tańszych zamienników. Ni cholery nie pasują, przeciwmgielnych nie wsadzisz, nigdzie nie chce pasować, a żeby dorzeźbić na tymczasowy, to lepiej jeźdźić bez ;)