Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pod koniec roku będę zmieniał moją e46 na e90 LCI. Dzisiaj pierwszy raz widziałem ją na żywo w Warszawie w blue city :shock: moje główne pytanie tyczy się dostępności, sztuk na allegro jest ZERO :| czy ktoś z forum ma to auto z Polskiego salonu? czy lepiej szukać za granicą?

Będę szukał rocznika 2007-2009 (wolałbym po 2010 ale fundusze nie pozwalają), wiem po oględzinach w różnych salonach (zastanawiałem się też nad czymś innym niż bmw/mercedes/audi) że jakość wykończenia jest zaskakująco niska w nowszych modelach samochodów, czy po tych 5-7 latach użytkowania zauważyliście że jakieś elementy przecierają się i zużywają zbyt szybko?

Co do silnika, mam pytanie o usterki które wystąpiły na gwarancji lub poza nią, czy mieliście jakieś większe lub mniejsze naprawy w swoich silnikach?

Opublikowano

Pierwszy raz w życiu widziałeś na żywo E90 LCI? I mieszkasz we Włocławku/Warszawie ???? Poza tym jak chcesz kupić E90 LCI skoro będziesz szukał rocznika 2007-2009 skoro modele z 2007r i część z 2008r jest przed liftem?

Zapytaj konkretnie, która jednostka Cię interesuje bo to dwa różne silniki i z tego co czytam forum to inne usterki ich dotyczą.

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano
Pierwszy raz w życiu widziałeś na żywo E90 LCI? I mieszkasz we Włocławku/Warszawie ???? Poza tym jak chcesz kupić E90 LCI skoro będziesz szukał rocznika 2007-2009 skoro modele z 2007r i część z 2008r jest przed liftem?

Zapytaj konkretnie, która jednostka Cię interesuje bo to dwa różne silniki i z tego co czytam forum to inne usterki ich dotyczą.

Szukam N53, montowany między 2007-2011, jakbym znalazł ładną sztukę z 2007 przed liftem to też bym kupił. Tak, dopiero teraz widziałem wersję poliftową na żywo, wcześniej same przed liftem. Ceny na mobile.de olbrzymie... niemcy cenią swoje samochody, przypomina mi się akcja zakupu mojej e46 z przed 2,5 roku, doświadczenie mówi mi żeby poczekać 2 lata. Moja poliftowa e46 strasznie staniała i na allegro wyrosły jak grzyby po deszczu, do wyboru do koloru :D