Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

moi drodzy,

w Przasnyszu stoi taka perełka:

http://otomoto.pl/bmw-320-2-0d-177km-bezwypadkowy-1-wl-C31001284.html

Sam jestem z Przasnysza i (więc prawo Murphyego albo przeznaczenie ;))...

Facet uchodzi za uczciwego. Twierdzi, że kupił je dla siebie, ale po prostu mu się znudziło i sprzedaje. Ma komis oraz serwis. Stoi tam parę BMW.

Twierdzi, że przejechał ok 50 tyś km w rok po sprowadzeniu. To by się zgadzało. Mówi, że wszystkie dokumenty do wglądu i przebieg jest autentyczny.

Byłem obejrzeć to auto i...

Trzy elementy był malowane. Widać malowanie na nadkolu. To co mnie jednak dziwi to "wystające" jakby uszczelki od szyby kierowcy. Od strony pasażera tego nie ma. Nie sprawdzałem auta czujnikiem lakieru. No i kierownica... Jest w stanie baaardzo dobrym. Zakładam (mylnie?), że jeżeli miałoby kręcony przebieg to byłoby widać większe zużycie.

Jest zrobione pod sprzedaż. To widać, czyściutkie, błyszczące itd.

Jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o rozpoznawanie faktycznego stanu auta, stąd też ten post. Czy ewentualnie komuś nie chciałoby z Was się ze mną przejechać do Przasnysza któregoś dnia (1,5h/120km od Wawy). Odwdzięczę się odpowiednim alkoholem ;) Jeżeli komuś chciałoby się pomóc mi w znalezieniu pierwszego, wymarzonego BMW prosiłbym o PW.

Pomożecie...?

PS wiem, że silnik to N47 i jestem świadom problemów zwanych rozrząd.