Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktos moze polecic jakis bagaznik na rowery montowany z tylu auta.

Chcialbym wziasc 4 rowery (waga ok 60kg) na wakacje i mam problem ze znalezieniem odpowiedniego bagaznika.

Nie mam haka z tulu i tez nie chcialbym montowac rowerow na dachu auta.

Polecacie jakis?

Dzieki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na 4 rowery raczej nie masz szans, nawiecej ile widzialem na tyl to 3 stuki (tylko do VW T4 widzialem na 4 rowery ale to zupelnie inna konstrukcja)

Bez haka chyba nie da rady. Jedyne co Ci moge poradzic to 3 na tyl i jeden na dach.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

A myślałeś o bagażniku na dach ?

Ja mam właśnie taki ale używam go na wakacje zimowe w połączeniu z boxem dachowym na narty.

Można jednak do relingów dokupić specjalne uchwyty właśnie na rower.

Zawsze to jakieś rozwiązanie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Jesli chodzi o dach to tylko orginalne Belki na reling z BMW, zadnych innych. Sa perfekcyjnie dopasowane do rilingow i mocno sie trzymaja (thule tez moze byc ale ori. Lepiej wygladaja). Zadnych tanich uniwersalnych! Edytowane przez speed1211

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Na 4 rowery raczej nie masz szans, nawiecej ile widzialem na tyl to 3 stuki (tylko do VW T4 widzialem na 4 rowery ale to zupelnie inna konstrukcja)

Bez haka chyba nie da rady. Jedyne co Ci moge poradzic to 3 na tyl i jeden na dach.

Witam

Tak naprawde sa 4 rowery ale jeden to malutki do 5 letniego dziecka.... Moze sie zmiesci na tym bagazniku.

Masz jakies zdjecia bagaznika zamontowanego na BMW (sedan i nie na dachu) ?

pozdrawaim

• Zasłużeni forumowicze