Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, czy dokładając m pakiet z przodu trzeba wymieniać wzmocnienie czołowe? Nie spotkałem sie na forum zeby ktoś to zmieniał, a nie moge zalozyc tuneli hamulców bo mi wlasnie cos nie pasuje z tym pasem przednim.

Moze da sie go tylko dociac?

Mam rozłożony samoxhod i nie wiem co mam robic bo nie chce juz zakładać zwykłego zderzaka, a pas przedni kosztuje w aso 1200 zł...

Pozdrawiam

Opublikowano
No wlasnie tez myslalem ze bede potrzebował tylko nadkola i tunele hamulcowe... A ewidentne jeszcze jest do wymiany płyta podłogowa bo ni jak sie nie zgrywa z nadkolami
Opublikowano

O 100 drożej dzis zamówiłem juz w Aso, nowa :)

Nikt sam nie przerabial montażu m paka z przodu w e92 zgodnie ze sztuka zeby stwierdzić czy na pewno potrzeby jest nowy pasy przedni czy jednak mozna by to jakos spasować ze starym?

Opublikowano
O 100 drożej dzis zamówiłem juz w Aso, nowa :)

Nikt sam nie przerabial montażu m paka z przodu w e92 zgodnie ze sztuka zeby stwierdzić czy na pewno potrzeby jest nowy pasy przedni czy jednak mozna by to jakos spasować ze starym?

U mnie jest na starym i właśnie coś nie mogę zniwelować szczeliny pomiędzy zderzakiem a maską. Co prawda jest niewielka ale mnie wkurza.

Także z ciekawością dowiem się co wyszło u Ciebie.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano

15 jest bo ona idzie razem z osłoną silnika a tą mam ORI M-Pakiet.

Problem w tym, że od góry tam gdzie przykręca się zderzak do pasa (czy tam belki), mam i tak podłożone podkładki pod śruby a w dalszym ciągu zostaje szczelina pomiędzy zderzakiem a maską :duh:

I bądź tu mądry. Nie mam pojęcia czym jest to spowodowane.

Chyba sie z tym do ASO umówię bo mnie to na nerwy działa.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg