Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te ringi z Allegro byłbym w stanie zrozumieć w aucie sprzed liftu, ale tu...............

Nie zaznaczone że bezwypadkowy, więc może tu warto upatrywać przyczyn wymiany reflektorów.

Opublikowano
na pewno trzeba by bylo sprawdzic przeszlosc wypadkowa a lampy wydaja sie byc ok moze nie wpatrzylem sie w ringi za male foto. Moze ktos z okolic lodzi cos podpowie bo daleko mam jechac by ogladnac tylko auto
Opublikowano
Sam dzisiaj zobaczyłem, że te auto się pojawiło, spojrzałem na cene, a potem na reflektory to nie wiedziałem się czy śmiać się czy płakać. Nie, te ringi nie są ok. bo to nie są oryginalne lampy.
Opublikowano
kolego MateuszCHUDY pisales o cenie to twoim zdaniem jest ok cena czy nie? lampy sa zmienione rozmawialem z wlascicielem. szukam pol roku e39 m-pakiet 3.0d w manualu i naprawde ciezko znalesc
Opublikowano
220 tysięcy najechane w 12-letnim dieslu 3.0? Zapomnij.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
O cenie piszę w sensie, że jest to cena odpowiednia dla zadbanego egzemplarza, a nie do auta z lampami za 600zł. @mikan idealnie podsumował haha