Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WItam wszystkich co moga pomóc.!

Ciezka sprawa jak dla mnie do rozwikłania chadz wydaje sie banalna ;p

Wymieniłem ostatnio Silnik z 2.0i m50 na 2.0i m52

i wczoraj po odpaleniu bylo zero reakcje, uswiadomilem sobie ze przewody mogły być złe po podłączałem i pozmieniałem, Odpala ale.!

Gdy silnik chodzi co jakiś czas jest jakis szczał jakby cofal paliwo dostawal go za duzo, brzmi jakby cos klekotało uderzało no nie miły dźwięk..

problemy co moga to powodowac.

Cewki Silnika sa z m50

Komputer itp sa z m50

czujniki itp sa podłączane na kablach z m50

i najgorsze ukręciłem 6 świece ... (domyslam sie) ale jest sztywno zamontowana na jakąs reperaturke czy cos. czy

możliwe ze ciśnienia nie trzyma silnik przez świece.?? i strzela

co jeszcze hmm..

POMOCY :D!!!

Gdzie z tym "pomocy" w tytule!?!?!?

Lektura

viewtopic.php?f=68&t=120678

Edytowane przez oonemilliondollar
Opublikowano

Silnik m50 jest na osprzęcie Boscha a m52 na Siemens i nie ma prawa to działać jak poprzedni silnik był bez vanosa a m52 są na vanosie to musisz mieć wszystko od m52.

To wszystko to mały problem najgorsze jest to że ukręciłeś świecę, raczej bez sciągania głowicy się nie obejdzie

Opublikowano

to ladna wtopa hehe ;o

mozna wgrac jakies oprogramowanie.?

jak nie to jakie komputery sa mi potrzebne do uruchomienia tego silnika

m50 byl na vanosie.

a nieda sie nic zrobic z tym gwintem ;/// bo to roboty w h.... jest...

Opublikowano

to zrobilem sobie teraz ponowne rozbieranie silnika ;o fajna sprawa ;D cos wymysle, a te komputerki ? to są te z prawej strony pod podszybiem do wymiany.?

Jeszcze raz wpiszesz mi "POMOCY" w tytule, a oświadczam Ci że zostaniesz odpowiednio nagrodzony!!!

Nie po to poprawiałem tytuł żebyś znów wpisywał.

Zrozumiałeś?

Opublikowano
Allegro, auto złomy zadzwoń 669 597 895 posiada dużo części do bmw urzytkownik allegro Autoczescibmw3
Opublikowano
nie wiem czy ten zestaw z kluczykami będzie taki konieczny ;/ no ale moze bo sam komp na pewno ;p dorwalem glowice narazie i juz jutro montuje. Potrzebuje tylko wiedziec jeszcze jak rozrząd ustawić, założyć ;o ale moze uda mi sie znaleźć ;) tu an forum opis jak by ktos widział mile widziany link ;)