Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jestem nowy na forum i jest to moje pierwsze BMW :D

Pytanie do was jest następujące

czy jest taka opcja żeby po zamknięciu samochodu składały się lusterka miałem taką funkcje w innym samochodzie i nie było z tym problemu tu nie mogę się dokopać do tej opcji :mad2:

pytanko drugie dostęp komfortowy czy po odejściu od samochodu (kluczyk znika z pola widzenia) samochód sam się zamknie jest taka opcja do zaprogramowania ?

i ostatnie pytanie odnośnie internetu za pośrednictwem Bluetooth Iphone 5 za diabła to mi nie działa jest telefon jest muza książka dane ale internetu nie ma

z góry wielkie dzięki za pomoc

jeśli umieściłem post w złym dziale to przepraszam

Opublikowano

Oczywiście że jest taka opcja. Jest to kwestia zaprogramowania.

Ja w swoim też miałem na początku bez domykania szyb i składania lusterek,

ale po wizycie w warsztacie :

memberlist.php?mode=viewprofile&u=60944

lusterka się składają a szybki i panorama dachu sama się zamyka.

Oczywiście możesz to zrobić w ASO BMW ale tam koszt będziesz miał kilkakrotnie większy,

a bez kompa BMW nie da rady.

Pozdrawiam

Trzeba pamiętać, że głowa jest do myślenia

a tyłek do siedzenia.

Nie należy tego zmieniać.

Opublikowano

1. jedź do warsztatu z postu powyżej; byłem, działa, jestem zadowolony; dostajesz gwarancję, że jak ASO wykasuje to ustawienie to masz re-programowanie opcji za free

2. nie wiem

3, jak nie masz opcji internet w samochodzie to nie działa; dostępna jest jedynie opcja aktualizacji usług bmw przez internet z telefonu - konieczne jest włączenie opcji "hotspot osobisty" w iphone

Opublikowano

Ok dzięki

do warsztatu z postu nie pojadę jestem z Gdyni :) mam kawałek

internet mam mieć czekam na uruchomienie Tele serwisu według ASO to jest przyczyna zobaczymy

dzięki za info

pozdrawiam