Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam samochód stał ponad miesiąc bez akumlatora wsadziłem aku probuje odpalic i właczaja sie swiatła awaryjne samochod kreci ale nie odpala .. Podpinam Autocom cdp i wyskakuje blad ews. Czy jest mozna zaprogramowac jeszcze raz kluczyk autocomem? czy moze jest inna mozliwosc dlaczego samochod nie odpala pozdrawiam dodam ze samochod mozna zamknąc i otworzyć z pilota jednak nie odpala
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Zrób synchronizację DDE-EWS, Autocom chyba też to robi jak dobrze pamietam.
Opublikowano
w autocomie wyskakuje mi blad interfejsu ews 4a42 raz mi udało sie zapalic samochod jednak cos piszczało w okolicy kierownicy jakis tak jak by głosniczek i po przekreceniu stacyjki same swiatla awaryjne sie właczaja. Jednak gdy samochod odpalilem nie dzialal pedal gazu tak jak by jakis tryb awaryjny co moglo sie stac pozdrawiam
  • Zarejestrowani
Opublikowano

Autocom ( rozumiem że chonol który lubi gubić sygnał i sypać zamęt po sterownikach - wiem bo też takiego mam i to niby najnowsza najświeższą wersję ;) ) służy do diagnostyki w naszych samochodach, mimo kilku opcji typu wypalanie itp sugeruje z rozwagą go używać, i ja i moich dwóch niezależnych kolegów mamy przykre doświadczenia z autocomem no i kolega jak widac teraz też.

Synchronizacje najprościej zrobić zwykłąd inpa lub DIS-em, teraz cięzko powiedzieć co się wydarzyło ale daj mu jeszcze szanse i spróbuj ponownie, jak nie zaskoczy to będziemy coś radzić :roll:

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
to nie problem z autocomem on działa super i jak narazie nie mam do niego zastrzeżeń. Problem został rozwiązany miałem jakis bryloczek rozebrałem go była w nim płytka i bateria , baterie wymieniłem poskladałem wszystko do kupy i auto odpaliło od strzału. Nie wiem czy to jakis dodatkowy imo czy może oryginaly jest zepsuty i został zamontowany dodatkowy