Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Czy mógłby mnie ktoś oświecić w jednej kwestii?

Otóz posiadam radio business przeliftowe, wiec nie ma w nim zadnych opcji oprócz radia i CD. Najpodstawowsza wersja.

Dokladnie wygląda tak..http://zapodaj.net/c38bd0149b4bf.jpg.html

Chcialbym wymienić je na poliftowe i cieszyc sie mp3, blutooth czy moze nawet nawigacją.

Czy zmiana samego radia (czytnika) na poliftowe zalatwi sprawe czy muszę wymienic rowniez wyswietlacz i okablowanie?

(czytałem coż, że trzeba wymienic jeszcze panel klimy i i ze radio poliftowe jest troszke wieksze)

Co do nawigacji to fabrycznie w moim e60 nie bylo wiec wiaze sie pewnie to z koniecznoscia zamontowania jakiejs anteny tak?

Jesli ktoś wie prosze powiedziec co mi jest potrzebne do przeprowadzenia takiego zabiegu w mojej e60?

Chcialbym dowiedziec sie jaki jest koszt wymiany takiego radia i czy wogole sie opłaca :)

Opublikowano

Wymiana na poliftowe wiazę się z wymianą ramki przedniej radia,monitora a także choć nie zawsze i-driva.Możesz montować co chcesz kwestia kosztów.

Mała navi MASKII koszt około 1000 zł.Duża CCC OKOŁO 2000 zł.No i oczywiście CIC twardy dysk około 4-5 tyś zł.W liftowych radiach masz gratis MP3 i zakodowane AUX in.We wszystkich masz mapę kolorowa+ strzałki.Ogólnie ekrany lepsza jakość itd.