Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak jak w temacie koledzy - jaki warto kupić zbiorniczek wyrównawczy do e46, 318i, rok 1999?

Czytałem, że z zamienników ew. Meyle - ale co Wy sądzicie Panowie? Czy nie będzie problemów z czujnikiem?

Może macie doświadczenia z innymi firmami?

A może ktoś ma do sprzedania taki zbiorniczek??

Pozdrawiam :)

Szukam BMW e90 150 km, benzyna :)
Opublikowano

Dzięki. Temat czytałem wcześniej, generalnie z tego co koledzy piszą jak się włoży Meyle to świeci kontrolka, że jest mała ilość płynu...

Choć ostatnia osoba w temacie napisała, że nie miała tego problemu.

Minęły 2 lata od tego postu, może coś się poprawiło z tymi zamiennikami, a może jest inna firma, która robi podobnie dobre?

Opublikowano

Behr to firma która w BMW zakłada chłodnicę na pierwszy montaż i jest droższa od meyla tylko 50zł.

Zawsze jak czytałem to ludzie chwalili sobie meyla.

Ja miałem ten komfort, że padła chłodnica i kupiłem razem ze zbiorniczkiem nissens. Już rok przejeździła na razie ok.

Opublikowano
Około pół roku temu pękł mi ori zbiorniczek ( 330d ) i wymieniłem na Meyle i nie mam żadnego problemu z kontrolką. Wszystko działa jak powinno.
Opublikowano
Ponad rok temu wymieniałem u siebie zbiornik na oryginalny, moim zdaniem plastik to plastik, ale jeśli różnica w cenie nie jest dużo to zawsze wybiorę oryginał.
Opublikowano

Dzięki Panowie za komentarze.

Być może faktycznie Meyle to nie najgorszy wybór jak za swoją cenę...