Skocz do zawartości

E90 320i VJ36852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Ekspertów

http://otomoto.pl/bmw-320-2-0-170km-m-pakiet-C30397483.html

Co sądzicie o samochodzie? Przebieg raczej kręcony. Błotnik od strony kierowcy trochę podejrzany.

Śmiesznie wygląda cały w M-packach i na takich małych alusach (16' ?) :)

Opublikowano
-

Edytowane przez PPGG

Opublikowano
Witaj w klubie :wink: sam poszukuję LCI w benzynce, a ta sztuka już wisi z rok na allegro, alusy nie od tego auta, od samego początku jak się pojawiła stoi na zimówkach...na 90% po lekkim dzwonku brak uszczelek pod maską lamp i zderzaka, brak naklejek od xenonu

tu masz inne foty z otoMoto http://otomoto.pl/bmw-320-ful-m-pakiet-shadowline-170km-C31757550.html

O fuck co ta za uszczelki pod maską, chyba na metry kupowali :duh: Błotniki przednie lakierowane na 100%

Opublikowano
-

Edytowane przez PPGG

Opublikowano
  • Autor

No ja to samo:/

Powiedzcie jeszcze o co chodzi z tym nie rejestrowaniem samochodu? Migaja sie od podatku?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Gość podesłał zdjęcia z dzwona.

https://drive.google.com/file/d/0B9kBCDZeUTppWFJFM19XR28xLWRJME5jSjBaUV9mLVd6NDE4/edit?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B9kBCDZeUTppOGpDai1jVlNieTlWU1VEWVF5dERSanNodWZr/edit?usp=sharing

Nie wygląda na coś poważnego. Faktur za naprawy i części brak. Wózek niby dla żony (ale dziecko się rodzi więc potrzeba większe.. ech) Dziwne, że gość wystawia samochód ponownie z wyższą ceną. Gdyby mechanika / elektryka okazała się ok, wart 60k?

Edytowane przez mosskit

Opublikowano
Wklej zdjęcia jeszcze raz, bo coś nie wyszło.
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Widać, strzał na pewno nie był taki "lekki" ale tragdii też nie ma.

Podłużnica pewnie przyłamana, fartuch też był przygięty - pytanie tylko jak naprawiono ale jak widzę takie braki jak uszczelki, naklejki xenonów i kiepskie lakierowanie to mam wątpliwości co do jakości naprawy.

Ja osobiście nie zapłaciłbym 60tys za auto po dzwonie niefachowo naprwione - ale to Twoja kasa

Opublikowano
  • Autor
Zerknij jeszcze na zdjęcia wyżej, lepsza jakość i inny kąt.
Opublikowano
Zerknij jeszcze na zdjęcia wyżej, lepsza jakość i inny kąt.

Tak jak mówię tragedii nie było ale cały przód wymieniony. Do tego mega kiepskie lakierowanie (fartuchy w połysku :duh: ) nawet średnio rozgarnięty Czesiek ze szwagrem przy odsprzedaży to zauważą i będzie marudzenie

Do tego oszczędności na uszczelkach za parę złotych... Jak oszczędzał na tym to strach pomyśleć na czym jescze?

Nie rejestruje bo pewnie kupił uszkodzone - naprawił i sprzedaje z zyskiem. Każdy chyba wie, że auta "na handel" naprawia sie po kosztach, żeby jak najwięcej zarobić.

Tak jak mówię nie zapłaciłbym 60tys za słabiutką benzynę z 2008roku do tego kiepsko naprawioną.

BTW już wiem skąd wzieli uszczelki na błotniki - to przecież uszczelki ze zderzaka hehhe

Opublikowano
  • Autor

Tak jak mówię nie zapłaciłbym 60tys za słabiutką benzynę z 2008roku do tego kiepsko naprawioną.

W jakim sensie słabą?

Myślę, że cena jest do negocjacji jeszcze.

Opublikowano
W jakim sensie słabą?

Chodzi mi o 4 cylindry

Myślę, że cena jest do negocjacji jeszcze.

To handluj, Twoja kasa...

Opublikowano
-

Edytowane przez PPGG

Opublikowano
  • Autor
Dobra, odpuszczam. Przekonaliście mnie :D
  • 1 miesiąc temu...