Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Od niedawna posiadam e60 525d 2005r. Ale zaczynają się problemy .... Brak mocy, auto ma napady że przyśpiesza tak jak powinno ale najczęściej odczuwalny jest brak mocy, żaden błąd nie wyskakuje. Druga sprawa to niedziałający monitor/wyświetlacz, po zakupie auta było ok, po krótkim czasie wyświetlacz gasł na skutek wstrząsów(dołki itp) razem z nim muzyka, ale po paru sekundach załączało się znów. tydzień temu włożyłem płytę cd, troche pograło, zresetowało kilka razy aż padło na amen. Nie wyświetla się nic, słychać jakby napęd próbował coś tam kręcić ale nic nie gra i nic nie wyświetla. Czujniki parkowania dają sygnał ale na wyświetlaczu ciemno. Czytałem o tym sterowniku CCC. Gdzie tego szukać??? Jak to sprawdzić Czy może mieć to związek z brakiem mocy??

Poprawiłem tytuł-masz problem z wyświetlaczem,a kilka problemów to nie zbyt dobre dla wyszukiwarki :wink: Jak masz problemy z mocą to wpisz w wyszukiwarce,a znajdziesz dużo lektury. POzdr .