Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sluchajcie ma ktos moze jakis rysunek albo moze mi ktos doklanie powie jak wyciagnac licznik w e32 ?? bo lewa zaroweczka musiala sie wykrecic i mi gasnie czasem podswietlenie po lewej stronie ,,,,nie moge nigdziena forum tego znalezc....pozdrawiam
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano
Jezeli masz regulowana kolumne kierownicza to musisz kierownice przysunac najblizej siebie. (Jezeli nie jest regulowana to musisz ja poprostu odkrecic) Nastepnie wykrec 2 male srubeczki u gory licznika i powinien juz wyjsc.

Szukasz czesci do swojego BMW??

Pisz na gg 1211423!!!

Opublikowano
Jezeli masz regulowana kolumne kierownicza to musisz kierownice przysunac najblizej siebie. (Jezeli nie jest regulowana to musisz ja poprostu odkrecic) Nastepnie wykrec 2 male srubeczki u gory licznika i powinien juz wyjsc.

mam regulowana ..ok to pociagne ja do siebie i sprawdze czy wyjdziep ozdrawiam

,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

mam regulowana ..ok to pociagne ja do siebie i sprawdze czy wyjdziep ozdrawiam

Tylko, jeżeli masz SRS (air-bag), to pamiętaj o NIEWŁĄCZANIU zapłonu przy odpiętych licznikach lub odłączeniu akumulatora przed "zabawą". Inaczej następny Twój post będzie zaczynał się od "zaświeciła mi się lampka z air-bag i nie gaśnie, co się stało?".

Kai