Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie wygląda nieźle na foto :-) Nie jestem zbyt obyty w temacie a nie chciałbym wpakować się w szambo :-) Cena jak na 2008r też wydaje się być nader atrakcyjna.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
No cena nadzwyczaj atrakcyjna - pytałeś sprzedającego z czego to wynika??
Opublikowano

Przypuszczam że nie z dobrego serca :-) nie pytałem. Póki co dostałem VIN i zapewnienie możliwości sprawdzenia w dowolnym serwisie

Opublikowano
Przypuszczam że nie z dobrego serca :-) nie pytałem. Póki co dostałem VIN i zapewnienie możliwości sprawdzenia w dowolnym serwisie

To sprawdź historie w najbliższym ASO, a później dopiero wybierz się na oględziny

Opublikowano

W ASO sprawdzisz przebieg i historie napraw nawet blacharskich jeśli były wykonywane u nich.

Jeśli tam nic nie wyjdzie, to jedyną opcją jest wycieczka na miejsce i dokładne oględziny z kimś obeznanym w BMW. Ale jeśli o mnie chodzi, za tą cenę cudów się nie spodziewaj.

Pomyśl ile to auto kosztowało w DE skoro tu jest sprzedawane za 8tys euro + opłaty i jeszcze ktoś na tym zarabia

Opublikowano

Tak tak rozumiem doskonale i jestem w miarę na bieżąco w cenach w DE , pytam bo może ktoś już oglądał lub miał ze sprzedającym do czynienia.