Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś spotkał się z podobnymi objawami?

Mam teraz e60 530 benzyna z 2005 roku.Wkładam kluczyk do stacyjki,wszystkie kontrolki ok ale wyskakuje błąd "transmission fallaut" i cisza autko nie reaguje na kluczyk.Akumulator ok,bezpieczniki też.Proszę o pomoc.

Opublikowano

Wyglada na problem ze skrzynią biegów. Podłącz pod computer I zobacz czy ma komunikację z automate.

JEsli nie to na podnośnik I sprawdz czy nie ma problem z polaczeniem (przewody, wtyczka) do skrzyni biegów.

Auta nie odpalisz jesli automat nie zglosi gotowosci

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam.

Mam teraz e60 530 benzyna z 2005 roku.Wkładam kluczyk do stacyjki,wszystkie kontrolki ok ale wyskakuje błąd "transmission fallaut" i cisza autko nie reaguje na kluczyk.Akumulator ok,bezpieczniki też.Proszę o pomoc.

Akumulator słaby, z tego co ludzie piszą ładowanie pomaga...

Opublikowano
Witam.

Albo pada aku albo regulator napięcia alternatora,miałem tak u siebie myślałem ze to aku po zakupie nowego aku ta sama sytuacja,okazało się ze miałem do wymiany regulator napięcia alternator....koszt tutaj u mnie 90e część i 10 minut roboty samemu.

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Już wszystko jasne.Podłączyli pod komputer i wymienili jakiś sterownik za 500pln i wszystko gra.

Dzięki za porady.

Czyli regulator napiecia :D a tak nawiasem mówiąc cos troche drogo 500pln

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....