Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam e46 330d z duzym monitorem i mam taki problem ze podczas jazdy czy tez postoju ten monitor sie restartuje, i po tym zaczely sie problemy z glosnikami, prawa strona na początku charczała potem raz grala a raz nie a teraz w ogole nie gra i powoli zaczyna sie to samo dziac z lewa strona i nie wiem czy to wina glosnikow czy tego radia, glosniki to sa standardowki nie HK. Dziekuje z gory za pomoc :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie padają końcówki mocy, dość częste zjawisko.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Monitor mi się nie resetował, ale nie działała mi cała lewa strona audio. Wymontowałem tuner BM54, który znajduje się w kombi pod podłogą po stronie kierowcy zaraz przy tylnych siedzeniach. Nie wiem jak to jest w sedanie lub coupe umiejscowione. Wysłałem do firmy z Krakowa znalezionej na allegro, która zastępuje oryginalne końcówki mocy i po tygodniu dostałem sprawny. Koszt koło 250-260zł z tego co pamiętam. Naprawa końcówek nie pomoże Ci na wyłączający się monitor.