Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam taką prośbę , prosiłbym o rozkodowanie vin auta które zamierzam kupić , a dokładnie chciałbym sprawdzić ostatni serwis przy jakim przebiegu był robiony bo wyposażenie itp itd wiem jak rozkodować ale zależy mi o przebieg . Vin auta to wbadm31080gr09925 , jest taka możliwość ? a może ktoś potrafi przedstawić mi cała historie ?

Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Opublikowano
nie probowalem , ale wiem ze da sie sprawdzic na necie ostatni serwis ktorego byl i przy jakim przebiegu , ale nie wiem dokladnie jak
Opublikowano
I co Ci z ostatniego serwisu, który może być zrobiony po korekcie licznika?? Postaraj się o pełną historię i będziesz miał jasną sytuację.
Opublikowano
sprawa wyglada tak ze jest ksiazka serwisowa i przebie auta jest 199 tys , ostatni wpis w ksiazke jest przy 183 w 2012 roku , kupe faktur na napraw , stan naprawde dobry cena , tez ladna jak na e39 z 1999 roku wszystko sie zgadza ale chciałbym sie tylko upewnic , ma ktos może taka mozliwosc ?