Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem nowy na forum i chciałbym serdecznie przywitać wszystkich użydkowników. Od tygodnia jestem szczęsliwym posiadaczem bmw e30 2.4td touring ale pojawił się problem. Ubywa płyn i to bardzo poważnie bo w ilości ok 0.5l na 100km. Nie widac żądnych wycieków tzn jak stoi w miejscu to nie zostawia śladów. Myślałem że leci przelewem ze zbiorniczka i wymieniłem korek ale dalej jest to samo. Może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł? Z góry dziękuję za pomoc :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli nie ma wycieków to zostaje nagrzewnica lub wywala gdzieś w silnik. Nie przybywa oleju??

PZDR>

Opublikowano
Nie oleju nie przybywa. Dzisiaj znalazłem jest naprawde malutka dziurka na wezy przy siniku z przody samochodu. taki ten mocno wygiety zaraz obok dolnego od chodnicy dopiero jak sie prawie zagotowal to bylo widac :) a i jakby ktos mogl tu napisac bo nie chce zakladac nowego tematu jak nazwac ten przewod w sklepie?? nie ma na nim numeru
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wejdź na stronę realoem.com, wybierz swój samochód i tam masz schematy i numery oryginalne.

PZdR>