Skocz do zawartości

e30 sedan 4x4... da rade ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zakładam luźny temat o napedzie 4x4 w e30.

Od kilku dni meczy mnie pytanie czy: z bmw e30 325ix da rade przełożyc silnik, skrzynie i naped na 4 koła do e30 sedan. Nosze sie z zamiarem kupna e30 sedan ale z racji moich wycieczek w dzikie krainy przydało by sie miec naped na 4 koła. Nie chce kombi, nie podoba mi sie. Czy ktoś już to przerabiał w ten sposób lub zna kogoś kto to robił ? Oglądam zdjecia tych furek i wydaje sie byc ok ale na żywo kto wie co za kwiatki wyjdą.

Pozdrawiam

Pazur

Opublikowano
coupe nie wchodzi w gre, tylko sedan. Wiedziałem że są w kombi ale sedana nie spotkałem. Dzieki za podpowiedź.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
iX ma inną budę z przodu. Mocowania macphersonów są pod innym kątem i to robi główny problem przy przekładce. Mam tą bestyję więc jak chcesz coś porównać to zapraszam. Kombi są, sedanów trochę miej, coupe mam chyba ino ja :P A kupić jakiekolwiek iX cza mieś gigant fart.