Skocz do zawartości

E34 tds mechaniczna pompa wtryskowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam pytanie odnosnie mechanicznej pompy wtryskowej do tds'a. Pytanie dotyczy tego czy ktos podjaby sie takiego zabiegu w moim samochodzie w terminie odpowiednim dla niego. Jeden problem to tylko to ze mieszkam za granica i nie mam dostepu do mechanicznej pompy, a wiec chcialbym, aby osoba ktora sie tego podejmie zaopatrzyla sie we wszystko co potrzebne do wymiany, a ja oczywiscie pokryje koszta. Chcialbym rowniez, zeby przyblizyc mi koszta zwiazane z tym zabiegiem (czesci, robocizna) oraz czy mozna ustawic juz zmieniona pompe mechaniczna tak, aby auto jezdzilo conajmniej jak dotychczas lub zeby bylo mocniejsze (itu czy wystarczy tylko w pompie pogrzebac zeby bylo mocniejsze). Mam nadzieje, ze osoba, ktora to robila pomoze mi lub wskaze kogos kto sie podejmie. Z gory dzieki i pozdrawiam forumowiczow.