Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przede wszystkim witam wszystkim forumowiczow , jestem tutaj nowy wiec prosilbym o pomoc. Tak jak w temacie, czy ktos moze zna to autko i czy oplaca sie go kupic, zalezy mi na opiniach ludzi ktorzy moze cos wiedza na temat tego auta bo nie chce sie pakowac w kiepskie auto bo rok temu spalilo mi sie e39 doszczetnie a musze sie czyms poruszac:) wiec jak ktos cos wie prosze pisac , z gory dzieki za pomoc:) :twisted:

viewtopic.php?f=44&t=72889

Opublikowano
Kiepskie te zdjęcia, mało co na nich widać. Jak masz to wstaw VIN, z tego co mi rzuciło się w oczy to lewe drzwi jakby lekko opuszczone, na zdjęciu wygląda jakby maska miał inny odcień od reszty nadwozia, na innej fotce przedni zderzak wygląda jak od innego auta, spasowane też kiepściutko, naprawdę te zdjęcia to cienizna. Na moje amatorskie oko to auto nie zachwyca i nie zachęca. We wnętrzu widać jakiś agro-tuningowy wyświetlacz ,a do tego straszą te felgi... no ale czego się spodziewać po e46 328 ci za cenę ładnego e36 w tej budzi i w tym silniku ?!

http://imageshack.us/a/img809/1850/f526.jpg

e46 coupe "soft german" works i progress

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.