Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, czy może orientujecie się gdzie w Wawie moge zrobić update softu w Radiu Professional do E46 po lifcie ?

Mam u siebie takie radio, auto jest z 2004 roku , a niestety nie czyta mi MP3 i nie wyświetla też nazw utworów (akurat to ostatnie nie wiem czy w ogóle może działać ?) .

Pozdrowienia , Rafał.

Opublikowano

Niestety chłopaki tego nie robią... Pytałem czy w ogóle jest opcja podłączenia modułu z USB (nawet nieoryginalnego) tak aby czytało MP3 i mówią że jeśli to BECKER to nie ma takiej opcji a jeśli to inna firma to OK, musze zatem sprawdzić co to za producent mojego radia..

Mam takie numery kodowe, ale pewnie nikomu nic to nie mówi....:

SN35051444

SV 26-03 74

Poradźcie coś..

Opublikowano

Sprawdziłem właśnie , mam niestety cholernego BECKERA...z tego co się zdążyłem zorientować nic pod nim nie będzie działało , chyba że może jakiś emulator zmieniarki ?? Bo taką mam w aucie.

Numery z radia przeczytane to:

BMW PROFESSIONAL CD54 E46

65.12-6 933 700 AI : 01

BE 6525 35051444 EC: 121

INDEX: E EX74,R KW: 32/03

Może ktoś coś poradzi ?

Opublikowano

Złoty człowiek ! :)

Dzięki , właśnie przed momentem natrafiłem na firmę HADRON. Jedynie co mnie martwi to że już sporo osób narzekało na BECKERY że nie chcą współpracować z różnymi obcymi urządzeniami, ale to już nie na forum zmartwienie, jutro zadzwonię do HADRONA i zapytam co i jak .

Dam znać jak się skończyło .

Dzięki za pomoc ! :)