Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy listwy na zdjęciu poniżej da się wymienić bez problemy czy są klejone? te na słupku B wyglądają na takie które da się wyjąć ale ta pomiędzy szybami w tylnych drzwiach?

http://img856.imageshack.us/img856/3988/avy0.jpg

Czy listwa srebrna która jest na przednim nie mpakowym zderzaku jest tez w innych kolorach (glanz schwarz / schwarz matt)?

• 5 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Mam dziwne plamy na chromowanej przedniej listwie od strony pasażera. Wydaję mi się że nie da się z tym nic zrobić, zostaje tylko wymiana. Tylko nie mam pojęcia jak ją zdemontować ? :(
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Na forum wyczytałem że się je wybija je się za pomocą drewnianego kołka mi młotka (no ok, da się zrobić) ale mam pytanie czym mechanicznie można polerować taką powierzchnię, bo żadne środki do czyszczenia chromu nie pomagają. Plamy cały czas są. Myślałem żeby je ściągnąć i potraktować je papierem wodnym a następnie wypolerować. Tylko nie jestem pewny czy dobrze kombinuję i czy nie zmatowię ich bezpowrotnie jezeli jest to jakaś cieniutka warstwa chromu (chodź wg. mnie wydaje mi się że są one stalowe). plz help :cry2: