Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jutro prawdopodobnie jadę oglądać (i być może kupić). Zna ktoś, widział ktoś? Możecie coś powiedzieć o tym egzemplarzu? Szukam pewnego samochodu, który niekoniecznie będzie allegrową okazją. Podaję link do wątku z forum BMW: viewtopic.php?f=158&t=211072 . Z góry dziękuję za wszelką pomoc i wskazówki.

Opublikowano
Interesuje mnie wyłącznie kombi. Na xenonach bardzo mi nie zależy. Auto musi być tylko w bardzo dobrym stanie. Najbardziej boję się tego, że chcę zamienić nowy samochód (rocznik ten sam, ale mniej niż 40 tys. przebiegu zrobionego przeze mnie od nowości) na BMKę z przebiegiem 4x większym...). Mam nadzieję, że stan okaże się taki jak sprzedający zapewnia i BMKa pojeździ kilka latek bez awarii.
Opublikowano

To ja Ci sprzedam moje e91 które też ma 45tys przebiegu :mrgreen:

A tak poważnie to auto wygląda ładnie, a jaka cena bo nigdzie nie mogę znaleźć?

Dlaczego odpuściłeś tą czerwoną???

Opublikowano
a jaka cena bo nigdzie nie mogę znaleźć?

57,5 tys. czyli drożej niż okazje z Allegro. Cenę usprawiedliwia mam nadzieję stan oraz 2x alu, 2x opony, nowe klocki, tarcze, płyny itp...

Dlaczego odpuściłeś tą czerwoną???

Dostałem od sprzedającego maila z opinią rzeczoznawcy i doszedłem do wniosku, że o samochód nie dbano tak jak bym tego oczekiwał. Do tego tutaj mam idrive, na którym mi chyba bardziej zależy niż na ksenonach i skórzanej tapicerce (zresztą nie wiadomo skąd ta skóra...). Słabszy silnik przeboleję, nie będę się ścigał. Poza tym do czerwonej musiałbym sporo doinwestować (alu, opony itd.). I to zawsze handlarz... Tutaj mam osobę prywatną z forum. Mniejsza szansa wpakowania się na minę...

Opublikowano

Bardzo dobry tok myślenia przy kupnie samochodu - poza tym to auto z forum więc zawsze "pewniejsze"

Cena jak za porządny samochód :cool2:

Wyposażenie fajne :cool2: Fakt brak xenonów ale to zawsze można dołożyć w razie czego

Chociaż kilka wątków niżej ktoś kupił 318d e91 z 2012r za 55tys :norty:

Po VIN widzę, ze NL więc może aktualny właściciel posiada oryginalny numer rejestracyjny - mógłby coś pomóc

Opublikowano
Po VIN widzę, ze NL więc może aktualny właściciel posiada oryginalny numer rejestracyjny - mógłby coś pomóc

Niestety właściciel nie ma holenderskich numerów.