Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich...

Panowie mam pytanko, muszę zakupić kompletna chłodnice do BMW LCI 318D 143ps 2009 rok

Z tym ze nie wiem dokładnie jak ona wygląda, jak sie nie dac zrobić w konia.. Gościu nie daleko mnie ma do sprzedania ,juz ja zaklepałem i jade po nia w Poniedzialek. Jest kompletna jak pisze, w atrakcyjnej cenie..

Wyglada to tak:

http://allegro.pl/komplet-chlodnic-bmw-e90-e91-diesel-i3627742223.html

Nie znam sie moze i od starsysz modeli tez pasuje, stad moje pytanie..Moze ktos juz z was to przerabial, ten temat..

Czy bedzie pasowac?

Z gory dzieki wszystkim za jakiekolwiek odpowiedzi;) bo kompletnie sie nie znam..

Pozdarawiam!

Opublikowano

Będzie pasować :cool2:

A co ta od benzyny nie podeszła??

Opublikowano
W e9x i e8x komplet chłodnic do 2 litrowego diesla jest taki sam
Opublikowano

no to git.. to po temacie.. myślałem ze to będzie sie różnic jakimiś pierdółkami ;) pewnie jest roznica jak ma sie silnik 3.0 Diesel.. a tak wszystko co poniżej 2.0 i 2.0 to samo

DZIKI ZA SZYBKA ODPOWIEDZ !!!!! POZDRAWIAM :)

Opublikowano
intercoler nie podszedl do niej, nie bylo do czego przymocowac.. nie pamietam juz dokladnie ale bylo za malo miejsca tam. i teraz zostalem z ta chlodnica od benzyniaka.. A tylko tej pierdoly mi brakuje zeby autem wyjechac