Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedys na allegro byla przerobiona e32 na e65 z lublina.Czy ktoś posiada fotki tej przeróbki ? Chetnie zobaczył bym ją jeszcze raz.

Pozdrawiam

Pawel

Opublikowano

Wiem o jak Ci chodzi , taka blekitna...

Mialem jej fotki na dysku , ale nie moge jakos znalesc , jeszcze dzis poszukam :wink:

Swoja droga to tragicznie to wygladalo :evil:

Chyba nie masz w planach takich przerobek :?:

Opublikowano
Już zacząłem :)

Wg. mnie E32 samo w sobie jest juz bardzo ladne , szczegolnie na takich felgach jakie widac w Twoim avatarze :)

A co do samych przerobek to uwazam , ze zmiana samego przodu (maska , blotniki , lampy i zderzak) i tylu (klapa , lampy) wogole nie pasuja to przedzialu pasazerskiego i juz z daleka widac , ze to przerobiony stary model.

A moze wymieniasz cale nadwozie ?

Opublikowano
Już zacząłem :)

Wg. mnie E32 samo w sobie jest juz bardzo ladne , szczegolnie na takich felgach jakie widac w Twoim avatarze :)

A co do samych przerobek to uwazam , ze zmiana samego przodu (maska , blotniki , lampy i zderzak) i tylu (klapa , lampy) wogole nie pasuja to przedzialu pasazerskiego i juz z daleka widac , ze to przerobiony stary model.

A moze wymieniasz cale nadwozie ?

Pisząc ze juz zaczałem oczywiście żartowałem.Nie mam zamiaru dokonywać takich przeróbek ponieważ jest to dość duzy koszt finansowy a pozatym linia e32 podoba mi sie.

Chciałem zobaczyc to e32 przerobione na e65 zeby przyjrzeć sie temu raz jeszcze ale nei zapisałem sobie fotek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.