Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

Mam takie pytanko, od razu mowie ze nie znam sie bardzo na mechanice stad moje pytanie moze byc banalne, ale skoro juz jestem na forum to czemu nie zapytac;)

Otoz mam BMW E91 318D 2009 rok musze wymienic caly pas przedni, juz wszytko mam itd.. Ale jest maly problem

Mam chlodnice od benzyniaka , i teraz moje pytanko do znawcow tematu.. Czy jak zamontuje ta chlodnice ,czy podejdzie mi tam intercoler, ktory jak wiadomo w dislach jest w dolnej czesci chlodnicy a w beznyniakacha nie mam (przynjamniej ja mam z takiego modelu) , czy sa tam jakies zaczepy co by zamontowac ten intercoler???

Krotko mowiac czy tam wogole da sie to zamontowac, bo to chlodnica z beznyniaka, pojemonosc tego bezyniaka cos do 2 litrow byla

Ktos juz to przerabial ??? Sa tam jakies zaczepy ,w tej chlodnyc od benzyniaka..

I jeszcze jedno pytanko czy Filtr powietrza od benzyny podejdzie mi do mojego ropniaka..

Z GORY DZIEKI BARDZO ZA WSZELKA POMOC !!!

Opublikowano

Kolego, skąd mamy wiedzieć czy podejdzie Ci chłodnica od jakiegoś benzyniaka skoro Ty sam nawet nie wiesz jaką chłodnicę masz pod ręką? :?

Druga sprawa to taka, że chłodnica do Twojego modelu jest oznaczona numerem części: 17117788903. Jeśli wpiszesz ten nr części w katalog (www.realoem.com) to zobaczysz, że taka chłodnica nie występowała przy żadnym silniku benzynowym. Była natomiast montowana w modelach 16d, 18d, 20d i 23d.

Pozdrawiam.

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano

no pisalem chlodnica z benzyniaka do 2 litrow.. pytalem tylko czy podejdzie mi pod to intercooler.. bo mam caly przod od benzyniaka

dzieki za odpowiedz