Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich postanowiłem zabezpieczyć progi przed zimą w mojej e36 po zdjęciu plastikowych nakładek na progi ukazał mi się widok progów w nawet niezłym stanie jedynie w jednym miejscu wyszła korozja i gdy zacząłem skrobać okazało się ze rdza jest na wylot zrobiły się niweielkie dziury i tu chciałem was zapytać co z tym zrobić czy wyciąć z jakiejś zezłomowanej e36 kawałek progu i wspawać do mojej czy jak? znam się na mechanice elektryce ale na blacharce już raczej amatorsko więc pisze do was po rady co z tym zrobić. Dołączam zdjęcie jak wygląda to miejsce.

http://zapodaj.net/14bc1184a6fd0.jpg.html

Opublikowano
Należy dokłądnie oczyścić miejsce z "dziurką" będą napewno większe. Napewno w twoim miescie jest blacharz, podjedź zapytaj ile skasuje za zaspawanie.
Opublikowano
Aby było fachowo i na dłuższy czas,zdobądz taki zdrowy kawałek,reperaturkę.Te parchy wytnij i wspawaj nowy element.dziur nie zaspawasz bo za cienka blacha tam już jest.a czyścić i kleić włóknem z żywicą to nie na dłuższą metę...