Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vin podam jak mi tylko przyślę koleś.

Tak szukam szukam czarnego i to mi w oko wpadło:

http://allegro.pl/idealne-bmw-320d-150km-sedan-2003-jak-nowe-3627246712.html

co się rzuca w oczy zaślepka zderzaka przedniego,próg po prawej stronie na dole zarysowany,tylny błotnik po prawej stronie odstaje trochę

Przebieg 280tys do tego kolesia mam okolo 370km w jedną stronę prosiłbym o ocenkę wizualnie chociaż

Będzie vin daj znać

Opublikowano
Podoba mi się zapis "Przebieg; 280tyś (100% REALNY)" :) Ja co do swojej też bym powiedział, że jest realny :) Ale wolę nie zgłębiać tematu - jeszcze sobie humor popsuję :). Auto ładne, wrzuć VIN, może coś się o nim więcej dowiemy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ogólnie strona pasażera ma różne odcienie, aczkoliwek przy 10 letnim egzemplarzu nie jest to nic nadzwyczajnego. Auto wygląda na zadbane, ma skromne (podstawowe) wyposażenie, "realny przebieg" 4236km większy niż w treści ogłoszenia :wink:

Nie znoszę jak ktoś używa słowa "idealne" przy takim aucie gdzie mógłbym już po zdjęciach paluchem wskazać kilka-kilkanaście rzeczy które idealne nie są :wink: Tak czy siak cena wydaje mi się adekwatna do stany i wyposażenia tego egzemplarza :cool2: Skrzynia 6b więc egzemplarz wyprodukowany po marcu 2003r

Opublikowano
hmm a czy może to być np żle zrobione zdjęcie? bo no ładne auto podoba mi się a już wszystkie strony przejżałem tylko te drzwi czy to żle zrobione zdjęcie
Opublikowano

A nawet jak malowane to przecież nie przekreśla auta.

Przecież to BMW ma 10 lat i prawie 300tys.

Opublikowano

To, że był malowany to oczywiście żaden minus tylko mogli zrobić to lepiej ;)

Jeśli chodzi o kolor to ten z Pszasnysza jest chyba jaśniejszy ;)

Opublikowano

no nic Koledzy jak będę miał vin poprawię temat

jako,że nie można dwóch aut w jednym temacie dla tego jeszcze jedno auto prosze o ocene w nowym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.