Skocz do zawartości

E60, 530d, poduszki, uszkodzona deska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Miałem niewielką stłuczkę, niestety obie przednie poduszki są aktualnie po wystrzale, poduszkę kierowcy będą wymieniał już jutro, jednak drugą na najbliższy czas będe musiał zostawić "wystrzeloną", jak wiadomo deska jest uszkodzona, macie jakieś sposoby aby w jak najbardziej korzystny sposób, to "zatuszować", aby wizualnie nie było, aż tak źle...?

Pozdrawiam

Opublikowano
Moja Bunia to anglik,wiec nie moge Ci powiedziec jaki koszt.Deska jest z calym pulpitem.Trzeba wszystko powyciagac,ale nie ma tragedii.Info jak wymienic mialem z TIS.A jaka masz?M?Skora na wierzchu,czy ten miekki plastik?Jesli skore,to mozesz w sumie ladnie obszyc na peknieciu.Ja troche zalowalem,bo sam moglem tak zrobic biala nitka i pozniej tez biala obszyc fotele ;)
Opublikowano

530D normalna wersja ;) Cała wymiana pulpitu mimo wszystko dośc kosztowana, a wymieniałem akurat praktycznie całe zawieszenie.

Może faktycznie obszycie nie byłoby najgorsze. Miękki plastik, a reszta skóra kremowa.