Skocz do zawartości

Wymiana Radia ( Brak Aux )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc posiadam obecnie radio cd bmw profesional z mode button ale wejscia Aux do tej pory nie udało mi sie wykminić, może słabo szukam lub nie jest to takie proste. Więc postanowiłem kupic drugie radyjko :

- czy ma to sens

- ile moze kosztowac

i co najwazniejsze jakie szukac zeby dzialal Aux, czytalem tez ze sa wersje z Mp3 to juz bylby bajer :)

pozdrawiam

Opublikowano
Polecam zmieniarke cyfrowa, koszt do 300zl, a masz mp3 i aux a jak dupisz odbiornik BT to i. Z telefonu tabletu bezprzewodowo

Naprawy po sąsiedzku BMW E46 - Lubin dolnyśląsk

wymiany elementów zawieszenia, układu hamulcowego, elektryka, doposazenia, diagnostyka

Opublikowano

dobre radio do e46 kosztuje ok 250zł.

polecam pioneera, np. takie http://www.neo24.pl/?p=pioneer_deh_1500ubg

masz cd, usb i auxa. dokupujesz dodatkowo ramkę do listwy na allegro za ok. 10-15 zł.

bez problemu sam powinieneś wymienić wszystko sam.

a oryginał schować na czas jak będziesz sprzedawać samochód.

Opublikowano
tylko nie oryginalne radio wyglada komicznie w tej desce bardziej polecam zmieniarke mp3 która sam posiadam i jestem zadowolony ok 600 piosenek na jednej malej karcie SD
Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą, niema to jak seria ponieważ w BMW najlepiej pasuje :)

chociaż ja sam od paru dni jestem posiadaczem wyżej wymienionego pioneera 1500UBA i nawet jego podświetlanie się zgrało z deską. Ma on możliwość sterowania z kierownicy ale trzeba jakiś moduł jeszcze dokupić

Opublikowano
Kolego blachaxxx, jakiej zmieniarki mp3 używasz? Już od dłuższego czasu poszukuje dobrej alternatywy dla tradycyjnej zmieniarki i nie wiem co wybrać...