Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Koledzy!

Kupiłem nie dawno E46 318Ci 118KM 2000r. Niby wiem, że po takiej mocy nie ma co za dużo oczekiwać ale wcześniej jeździłem Peugeot 406 HDI 109KM w kombi i mam wrażenie, że lepiej się zbierał (a był 200kg cięższy). Jest to moje pierwsze BMW i w związku z tym szukam kogoś z doświadczeniem w tej kwestii, kto mógłby się tym autem przejechać i powiedzieć co myśli. Mieszkam i pracuje na Warszawskich Włochach, po pracy mogę podjechać w umówione miejsce.

Z góry dzięki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Porównaj moment obrotowy 318Ci i tego hdi, a będziesz miał odpowiedź :wink: Jak się człowiek przesiada ze słabej benzyny do słabego diesla to jest zwykle zadowolony, jednak w drugą stronę już nie jest tak różowo
Opublikowano
Porównaj moment obrotowy 318Ci i tego hdi, a będziesz miał odpowiedź :wink: Jak się człowiek przesiada ze słabej benzyny do słabego diesla to jest zwykle zadowolony, jednak w drugą stronę już nie jest tak różowo

Popieram mojej żony 318 też dupy nie urywa :D za to ostatnio miałem okazje jeździc 330ci było to cudowne doświadczenie a jeszcze wcześniej jechałem e46 m3 smg łamie kręgosłup :cool2:

Opublikowano
Dzięki panowie. O tyle mnie pocieszyliście, że z autem wszystko ok. A że wrażenia z jazdy 330 czy M3 są zajebiste to sobie wyobrażam, bo nawet jeżdżąc moją cały czas się szczerzę :D Zwłaszcza na zakrętach.