Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najgorsze jest to ze juz w ogole nie produkuja brazowych, biale mozna dostac bez problemu :mad2:

Jak nie potrzebowalam to bylo duzo na ebey-u, a teraz pustynia :wink:

Ale i tak troche odpuscilam, bo w chalupce wykonczeniowka sie zaczela i nie mam glowy do Rekina :roll: ale jest mu dobrze i bezpiecznie u blacharza :mrgreen: tym bardziej ze w tym sezonie juz nie zdarze, to ruszymy kola na wiosne :cool2:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano

ja mam nadzieję zaliczyć sezon jesienny, ale wiatry muszą sprzyjać.... :)

Swoją drogą to czy nie da się przyciemnić białekj szyby do takiego poziomu jak były fabryczne?? może to jakiś trop??

Opublikowano
Folia nie mozna przynajmniej u mnie :nienie: a przyciemnianie techniczne to chyba majatek by kosztowalo... jak sobie pomysle ile dalam za przyciemnienie swoich okularow zebym mogla w lecie nosic, to sobie tego nie wyobrazam :wink:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano
ja mam nadzieję zaliczyć sezon jesienny, ale wiatry muszą sprzyjać.... :)

Swoją drogą to czy nie da się przyciemnić białekj szyby do takiego poziomu jak były fabryczne?? może to jakiś trop??

Szyby sa dymione metoda piecowa, bardzo droga i niemozliwa do osiagniecia bez specjalnego sprzetu. Szkoda zachodu :)

Opublikowano
A mi pękła przednia brązowa przy "careless" rozbieraniu auta dawcy :/ Nie wiedziałem ze to taki rarytas. Jak tylko znajdę taką to dam znać co by odkupić swoje grzechy... :modlitwa:

BMW 2800 csa 70 Nachtblau

BMW 628CSi 85 Karminrot

BMW 635CSiA 89 Shadowline Highline Motorsport

[ Currently: Motorsport na tapecie ]

[ WSZYSTKIE CZĘŚĆI DO E24 = tel 510635633 ]

Opublikowano

oj radosci moja radosci, to Ty masz grzechy ? :8) to moze byc ciekawe a nawet bardzo ciekawe :twisted:

ale tak powaznie, to jakby co to daj znac :mrgreen: