Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, czy ktos orientuje sie przez ktore piny zlodziej laczy sie z komputerem aby zaprogramowac nowy kluczyk :lol: hahah?

Wybieram sie do Polski i moze warto by je bylo pozamieniac miejscami :)

Opublikowano

Nie komentuje, ale postaram sie pomoc.

Tu masz info, gdzie sa interesujace Cie/zlodzieja piny.

http://obrazki.elektroda.net/46_1242380792.jpg

Zamien miejscami mase z +12 i powinno wystarczyc.

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano

dzieki :) zaraz pewnie pojawia sie komentarze typu 'a w angli nie kradna?' itp.

Hmm, juz raz wracalem samolotem po tym jak zajumali mi Tourana, ubezpieczenie i owszem wrocilo kase ale ile ku... polecialo to malo :) no i musialem cala garderobe kupic na szybko. Nawet zapasowe majtki rabneli :!:

Opublikowano

Jak bedziesz mial mozliwosc, to podnies sobie I-Level calego samochodu (wgraj nowy soft).

Jest sporo poprawek, poza tym wyeliminujesz mozliwosc dogrania czystego klucza - tym samym najprostszego zajumania samochodu.

Wylacz rowniez softowo (dokoduj) mozliwosc rozbrajania alarmu przez przekrecenie kluczykiem w zamku drzwi!

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
  • 5 lat później...
Opublikowano
Jak bedziesz mial mozliwosc, to podnies sobie I-Level calego samochodu (wgraj nowy soft).

Jest sporo poprawek, poza tym wyeliminujesz mozliwosc dogrania czystego klucza - tym samym najprostszego zajumania samochodu.

Wylacz rowniez softowo (dokoduj) mozliwosc rozbrajania alarmu przez przekrecenie kluczykiem w zamku drzwi!

Jakim programem można podnieść soft oraz zmienić te dwie opcje żeby zabezpieczyć samochód przed kradzieżą. Albo chociaż jak sprawdzić w jakiej pozycji są te opcje.